Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з однорічним сином Михайлом. Так, артистка показала, як засмагає на сонечку в шикарній віллі з басейном, попиваючи апельсиновий фреш і засвітивши струнку фігуру в купальнику чорного кольору.

"Випиваю апельсиновий сік за всіх ЗОЖників цього року, відлежуюсь на сонці за всіх ледарів , дратую і одночасно мотивую тих, хто постійно твердить «а, ну, звичайно, зрубала бабла і гріє п'яти в п'ятизірковому готелі»
Нехай у новій декаді ваші думки трансформуються з «не можу» в «я роблю, я створюю». Нехай кожен з вас відпочине в неймовірно красивому і приємному серцю місці, хай вистачить здоров'я і сил на досягнення своїх цілей, на турботу про близьких, на відкриття бізнесу, створення приголомшливого проекту і тд.", - поділилася думками Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і подруга Регіни ще з часів "Орел і Решка" Леся Нікітюк, засипавши красуню компліментами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.