Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила трепетний кадр, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка показала, як пройшов їх з чоловіком Юрієм Горбуновим Новий рік 2020, примірявши розкішне вечірнє плаття кольору пташиного молока з глибоким розрізом на нозі і зізнавшись, що свято не затягувалося.

"Новорічна ніч :) початок і фінал 😂😂😂 ви на якій годині ночі здалися? :) ми о 3й😂😎", - кумедно підписала Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Шикарний образ 😍", "Пузік справжній sexi 🤩!)", "Катя, ти красуня 🔥", "дуже гарно виглядаєте❤️✨", "Катя😍 Сукня на тобі вау 🔥", "Як завжди,найкраща!!!!!", "Просто фея!".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week