У столиці Сполучених Штатів Америки, під час акції протесту проти кліматичних змін, яка пройшла у Капітолійського пагорба, затримали двох популярних акторів Хоакіна Фенікса і Мартіна Шина.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання CNN.

Журналісти пишуть, що актори: Хоакін Фенікс, Сьюзан Сарандон, Меггі Джілленхол і Мартін Шин приєдналися до акторки Джейн Фонді на останньому мітингу" Fire Drill Friday". Відомо також, що Фенікс виступив на акції з промовою про те, наскільки згубно впливає молочна та м'ясна промисловість на кліматичні зміни у світі.

Хоакін Фенікс на акції під Капітолієм, CNN
Хоакін Фенікс на акції під Капітолієм, CNN

"Я додаю стільки зусиль, скільки можу. Є речі, яких я не можу уникнути — сюди я прилетів літаком сьогодні, а точніше вночі. Але одне, що я можу зробити — це змінити свої харчові звички", - зазначив Хоакін.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Варто розповісти нашим читачам, що "Джокер" Хоакін є веганом і не їсть тваринну продукцію. За даними поліції, на акції арештовано 147 людей. Їх звинуватили в порушенні умов мирних зібрань та перекриття урядової вулиці, що створило незручності для жителів столиці США і працівників Капітолію.

Нагадаємо, Хоакін Фенікс в окулярах, Біллі Портер в пір'ї: найяскравіші чоловічі образи на "Золотому глобусі 2020".

Як повідомляв Знай.uа "Забирайтеся звідси": ведучий церемонії "Золотий глобус" вызверился на голлівудських акторів.

Знай.uа писав, "Захистили мільйони людей ціною власного життя": зірки "Чорнобиля" подякували українців.