Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши новий забавний ролик з канікул на райському Балі. Так, артистка приміряла бікіні чорного кольору і стрибнула в басейн з блакитною водою, впавши на неоново-рожевий надувний матрац і засвітивши пишні форми.

"Пускаю хвилі🌊", - кумедно підписала ролик Олена. Фолловери залишилися в захваті, адже обожнюють красуню за відсутність комплексів і щирість: "Прикалуєшся там)) 👊", "Кайф🔥", "Крутишка🔥🔥🔥", "Альона, ви така чудова😆✨", "Ти крута. Подобається все, що ти робиш☺️", "Краса врятує світ🎈", "То ось, Чим Ти зайнята, коли не відповідаєш)", "мати, ти шикарна🔥", "Я ору😱 ти просто створена для такої зйомки😍👍", "Просто💣💣💣", "краще уповільнене відео ))))) 🔥🔥🔥", "🔥🔥Рибки рибки🔥😆😆", ""сьогодні я русалка, я створюю хвилі"))))", "🔥🔥🔥 яка ж все-таки Альона ти крута!!! 💛💙".

Популярні новини зараз
До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.