Відома телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова і народила йому сина, часто радує шанувальників яскравими фото в Instagram. У День закоханих, 14 лютого, зірка опублікувала миле сімейне фото, на якому з'явилася разом з чоловіком та сином, а в підписі до нього розповіла про кохання.

На знімку видно, що тримає малюка на руках Влад Топалов, а Регіна стоїть поруч. Вони відображені на вулиці в теплих зимових нарядах, син взагалі добре закутаний, щоб не мерзнути. І поки Влад цілує малюка у щічку, Регіна тільки тягнеться до нього, складе губки в поцілунку. Виглядає це дуже мило, фоловери буквально розплакалися від цього фото. А Тодоренко ще і в підписі до кадру написала дуже зворушливе "послання", яке лише доповнило цей кадр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.