Онука відомої артистки Софії Ротару 18-річна Соня Євдокименко – активний користувач Instagram, зібрала багатотисячну аудиторію, яку тепер часто радує яскравими фото і відео зі свого життя. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку, звідки і викладає знімки, так і в цей раз красуня показала пікантний кадр, а в підписі до нього анонсувала новий сингл.

На новому фото красуня позує у відвертому образі, на ній темні брюки і щось, що нагадує кольчугу з тонких ланцюжків, поверх якої вона накинула чорний піджак. При цьому на дівчині немає бюстгальтера, що робить це фото ще більш відвертим. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру і вся підсвічена неоновим світлом блакитного відтінку. У підписі до кадру Соня написала: "Скоро з'явиться новий сингл". Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цим сміливим фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.