Популярна російська і радянська артистка Алла Пугачова, яка нещодавно відзначила 70-річний ювілей, часто публікує фото зі свого життя на сторінці в соцмережі Instagram. І найчастіше на нових фото зірка з'являється при повному параді – з макіяжем, зачіскою і кожен раз дивує струнким тілом. Так і в цей раз співачка показала кумедне фото, на якому виглядає просто приголомшливо, як для свого віку, фанати буквально її не впізнають.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася в компанії старих друзів – англійського поета Тіма Райса і радянського політика Анатолія Карпова. Зустрілися всі вони на прес-показі мюзиклу "ШАХИ", як розповіла Алла Борисівна. Як видно, артистка стоїть між цих двох чоловіків, поклавши руки їм на плечі. На світський захід співачка прийшла в чорному вбранні, яке приховав її фігуру. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото Пугачова написала: "Зустріч з легендарними друзями в МДМ на прес показу мюзиклу «ШАХИ». Прем'єра відбудеться в жовтні. Тім Райс і Анатолій Карпов". Шанувальники Пугачової в захваті від її виду, вони радіють за зірку, що вона сповнена енергії і так відмінно виглядає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал з-за сперми Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.