Лідер гурту Little Big, один з ведучих передачі "Зашкварные истории" Ілля Прусікін поділився досить скандальною історією про зустріч з нині діючим президентом України Володимиром Зеленським.

Про це стало відомо завдяки опублікованому відео на YouTube-каналі "КЛИККЛАК".

Музикант розповів, що ще в 2001 році Володимир Зеленський зі своєю командою КВК поїхав виступати на сочинський фестиваль. У холі відомого готелю "Жемчужная" 15-річний Прусикин зустрів команду "95 Квартал" з Володимиром Зеленським, який очолював її на той момент.

Прусікін відверто зізнався, що ніколи не любив цю команду, а тому вирішив передражнити капітана Зеленського, репетирували якусь репліку з виступу. За словами музиканта, Зеленський на витівку підлітка відреагував дуже різко.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Пішов на… звідси, … за…в!" — прокричав майбутній президент України, після чого Прусікін спробував якомога швидше втекти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" показала найзворушливіші моменти вагітності — мріє кожна.

Як повідомляв Знай.uа наречена Розенко вирішила скласти конкуренцію Кравець і "Кварталу 95" - "Краще олівцем у вусі поколупатися".

Знай.uа писав, Зеленському нагадали про передвиборчі обіцянки і дали крайній термін - "Все х**ня! Давай по новій!".