Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників незвичайним дизайнерким подарунком до Міжнародного жіночого дня 8 березня. Так, артистці презентували декілька стильних сумочок дуже дивної форми, які нагадали фанатам зовсім не те, що повинні були.

"Які дивні сумки виготовляє дизайнер. Дякую за подарунок. Зі святом!", - поділилася радістю Пугачова. Фолловери не пройшли повз, зізнаючись, на що більше схожий такий аксесуар: "Тема статевих губ не розкрита", "На вагіну схожий", "Я ,і не відразу зрозуміла ,що це взагалі😂", "Нічого нікому не нагадує????", "Жіночу вульву нагадує", "Як з фільму жахів сумки👹", "Як орган 🤣🤣🤣🤣", "Відразу і не зрозумієш що до чого👋", "Щоб АБ сподобалася така погань?!?!?🤣🤣🤣😩", "До жіночого дня жіночий орган...", "Я всю голову зламала, що це, поки не прочитала😂. Зі святом!", "Який жах, а не сумка. Навіть страшно доторкнутися😳🤯😱".

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.