Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників незвичайним дизайнерким подарунком до Міжнародного жіночого дня 8 березня. Також артистка виставила ніжне жіночне селфі, примірявши фірмовий чорний капелюх, і, доповнивши образ нюдовим макіяжем, підставила обличчя яскравим проміннячкам весняного сонечка.

"Всім ,кому до душі це свято,бажаю побільше сонця в вашу душу.Дякую за чудові сумочки", - поділилася радістю Пугачова. Фолловери не пройшли повз, однак їхні думки сильно розділилися: "Який величезний ніс вийшов😂👍", "Просто сонечко! 🔥🔥😍😍", "Сонце личить всім!!! Побільше тепла і світла!!!", "Дякую і Вас зі святом та побільше добрих і світлих днів😍", "Красуня Алла! З днем весни! 🌸🌺🌼", "Чарівна Алла!💐", "Яка сонячна 🙏", "@alla_orfey Ви сама весна❤️ Щастя Вам, здоров'я, любові❤️добра і тепла💐💐💐", "Спасибі за сонце похмурий день!", "Ах Яка Красуня Наша Аллочка!!!!Ви Наше Щастя!!!!🌼🌼🌼😘❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋Ми Вас Любимо!!!😍💋".

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.