Коханий чоловік співачки Брітні Спірс Сем Асгарі поділився на своїй Instagram-сторінці фотографіями, як він виглядав до зустрічі з американською знаменитістю. Виявилося, що раніше фітнес-тренер виглядав зовсім інакше і мав зайву вагу.

"Озираючись назад, я бачу, що багато чого змінилося. Один факт, про який ніхто не говорить – це коли хтось виглядає добре, йому не потрібно докладати зусиль, щоб бути привабливим для друзів протилежної статі або взагалі людей. Але якщо у вас є зайва вага, як у мене на фото зліва, вам знадобиться багато індивідуальності", – зазначив коханий Брітні.

Як відомо, вперше 38-річна співачка показала шанувальникам свого 26-річного хлопця в липні минулого року. Пара з'явилася на червоній доріжці під час прем'єри фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Тоді всі відзначили, що зірка виглядала щасливою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брітні Спірс зламала плюснову кістку на лівій нозі під час танців зі своїм бойфрендом Семом Асгарі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Брітні Спірс позує в бікіні і абсолютно не соромиться своєї фігури.

Також портал Знай.uа писав, що Брітні Спірс змусила шанувальників хвилюватись за себе.