Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому з Примадонною маленькі діти Гаррі і Ліза пояснювали, як захиститися від коронавірусу COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин. Так, малюки відзначили, що треба пити гарячий чай, ретельно мити і витирати руки, не виходити з дому.

"Жити здорово! Спец.випуск. 🤪 Вже і від дітей чую... 🙄", - поділився емоціями Галкін. Фолловери ж залишилися в захваті від зіркового сімейства, бажаючи всім здоров'я: "нереальні!!!!❤️", "Які класні!!😇😇😁", "У передачу здоров'я терміново 😂😂😂", "Серйозна конкуренція Малишевій👍🏼", "Діти клас, а Ліза просто. Янголятко.!!!", "У Лізи більш наукові методи боротьби з вірусом 😂", "Гарік дуже милий і добрий хлопчик. ❤️", "Вірні рекомендації-то)😀 вустами немовлят, як говориться. Ніякої паніки, все розумно😀", "Ліза просто диво", "Пора дитину у свою програму 💻 брати".

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.