Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне фото, скориставшись популярним зараз додатком Gradient, яке нібито по зовнішності може визначити національність людини. Так, артист перепробував безліч знімків, які знайшов в телефоні, перетворюючись то в німця, то в іспанця, то у француза, італійця і навіть болгарина.

"У пошуках російських рис у новій приблуді від Gradient перебрав всі фотки в телефоні! Гортайте і побачите, ким я тільки не здаюсь за національністю цьому додатку 🤦🏻‍♂️ Шпигун хрінів! 😂", - пожартував Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Без посмішки людина стає схожою на росіянина)", "Болгарин на 60%. Телефонуйте Філіпу😂", "Таке відчуття, що він по зачісці присвоює національність🙈", "Коротше,єврей одним словом", "😹 Однозначно шпигун!", "Завжди знав що Ви не російський))))".

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.