У п'ятницю, 20 березня, вийшов 3 випуск романтичного реаліті "Холостяк-10". Головний герой шоу Макс знову попрощався з трьома учасницями. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Так, в 3 випуску Даша, Дана і Аня отримали можливість особисто поспілкуватися з Максом.

Першою на побачення вирушила Даша, якій дісталася чекова книжка бажань від іншої учасниці. Спочатку пара відвідала каток. Друга частина побачення пройшла в романтичній обстановці – в оранжереї. Там дівчина реалізувала бажання з чекової книжки, а саме – обійняти Холостяка. Однак Макс вирішив не розмінюватися на дрібниці та поцілував дівчину.

"Ми зустрілися поглядами, і це сталося само собою. Мені сподобалося", – поділився Макс.

Даша і Макс, СТБ

Популярні новини зараз
Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Друге побачення сталося з ініціативи Дани, якій дісталися від колишньої учасниці ключі від квартири Холостяка. Дівчина відразу ж відправилася додому до головному героєві без попередження, снабдившись продуктами. Поки Макса не було вдома, Дана почала вивчати житло. А по поверненню чоловіки в квартиру – приготувала сніданок, після якого пара вирушила знайомитися з професією пілота. Побачення полягало в польоті на авіасимулятор Boeing-737.

"Завжди приваблює в чоловікові, коли він розумний, коли його цікаво слухати. Нехай навіть він може розповідати щось, що ти не дуже розумієш, нічого страшного", – наголосила учасниця.

Дана, СТБ

Третин щасливицею стала художниця Аня. Макс запросив її в цех. Спочатку пара била тарілки, згадуючи всі образи і зради, які траплялися у житті, а після – разом ліпили виріб.

"Мені навіть не стільки подобалося робити, скільки спостерігати за Максом. Я не просто дивлюся на нього, а десь навіть милуюся ним", – зізналася дівчина.

Аня і Макс, СТБ

Повернувшись з побачення, Макс вирішив провести Церемонію троянд, за підсумком якої проект покинули Богдана, Аня і Алена.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що наречена ексхолостяка Добриніна здивувала легковажним заявою про коронавирусе.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в 3 випуск романтичного шоу "Холостяк-10" раптово стався перший поцілунок.

Також "Знай.ua" писав, що учасниця "Холостяк-10" відверто розповіла про домашнє насильство.