Популярна російська і радянська артистка Алла Пугачова, яка нещодавно відзначила 70-річний ювілей, часто публікує фото зі свого життя на сторінці в соцмережі Instagram. І найчастіше на нових фото зірка з'являється при повному параді – з макіяжем, зачіскою і кожен раз дивує струнким тілом. Але в цей раз співачка опублікувала в соцмережі, мабуть, архівне фото, на якому позує в компанії російського гумориста Володимира Винокура.

Виявилося, що цим знімком Алла Борисівна вирішила привітати колегу по шоу-бізнесу з днем народження – Винокур 31 березня відсвяткував 72-річчя. На фото Алла та Володимир обнімаються і весело регочуть, видно це старе фото, але на ньому примадонна виглядає старшою, ніж зараз. У підписі до світлини Пугачова написала: "З Днем Народження, Володя!". Шанувальники Пугачової в захваті від цього знімка, вони приєднуються до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал з-за сперми Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.