Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу співачка знялася у пікантній фотосесії.

Декількома яскравими кадрами артистка поділилася в соцмережі. До речі, на фото Світлана позує в купальнику, який відкриває її сталевий прес.

У підписі до публікації Лобода вказала, що вже підготувала тіло для виходу з карантину.

"Готуюся до виходу з карантину", - підписала знімок Лобода, і запропонувала фанатам вибрати найкраще фото.

Популярні новини зараз
Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

"Шикарна", "Вогонь", "Светик дуже сексуальна", "Яка гарна", "Тут неможливо вибрати", "Яка ненудна і спортивна", "Нереально вродлива, на фото можна дивитися вічно", - прокоментували кадри шанувальники артистки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода яскраво привітала Аллу Пугачову з 71-м днем народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода розповіла, навіщо "скинула" зірку "Орел і Решка" з 10 поверху і посадила в інвалідне крісло.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода в прозорій білизні показала всю пристрасть у ліжку.