Відомий російський письменник, журналіст і редактор журналу Esquire Сергій Мінаєв поспілкувався з продюсером Світлани Лободи Нателлою Крапівіною і дізнався, скільки коштує корпоратив популярної української співачки.

Про це стало відомо завдяки запису конференції Крапівіної і Мінаєва в мережі Instagram.

Продюсер Нателла Крапівіна заявила, що корпоратив Світлани Лободи може коштувати від 3 до 10 мільйонів російських рублів (від 1 млн до 3.5 млн гривень). Однак, за її словами, це було до пандемії, і швидше за все, незабаром гонорари можуть повернутися на колишній рівень.

Також варто нагадати нашим читачам, що Світлана днями запропонувала шанувальникам пожертвувати 70 тисяч рублів у фонд моделі Наталії Водянової, а в обмін на це співачка проведе прямий ефір і заспіває з першими 10 учасниками, які надішлють гроші.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Ми оголошуємо розіграш 10 прямих ефірів для найперших 10 шанувальників, які пожертвували у Фонд "Оголені серця" 70 000 рублів", - написала артистка і додала всі умови свого конкурсу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слідом за Лободою, Каменських, Дорофєєвою, - Ані Лорак влаштувала гарячі танці в TikTok.

Як повідомляв Знай.uа найпопулярніші українські виконавці часів незалежності.

Знай.uа писав, Світлана Лобода перетворилася на грайливу хижачку, прикрила форми лише косухою.