Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram. Нещодавно в одному з пабліків про зірок шоу-бізнесу з'явилося архівне, майже-таки раритетне фото знаменитості разом з його колишньою дружиною - культовою Аллою Пугачовою.

Так, артисти позували, сидячи на диванчику поруч один з одним, а ось шанувальники відзначили, що зараз обидва виглядають молодшими і більш доглянутими, незважаючи на те, що Бедросовичу - 53 роки, а Примадонні - 71.

Користувачі мережі почали жартувати, що пара була схожа на кого завгодно, але не на культових виконавців: "Бухгалтерка і її собака😂 😂 😂", "тітка і синок на прийом до терапевта.", "Працівники ЖЕКу😁", " в перукарні сидять в черзі на хімію!", "Маму викликав директор 🤔", "Бабуся і молодий циган", " Пугачова ніколи красою не відрізнялася звичайно ж. А зараз виглядає набагато краще. Хоч доглядати почала за собою.".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що Пугачова і Кіркоров перебували в шлюбі з 15 березня 1994 року по листопад 2005 і навіть вінчалися, проте їх відносини було важко назвати ідеальними. У 2001 році на фестивалі "Слов'янський базар" у Вітебську Філіп познайомив Аллу з гумористом Максимом Галкіним і з того часу шоумен і співачка були фактично нерозлучні. У грудні 2011 року пара зіграла весілля, а зараз виховують близнюків Гаррі і Лізу в їх розкішному замку в селі Грязь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше