Відомий російський артист Ігор Ніколаєв, який є колишнім чоловіком співачки Наташі Корольової, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. А цього разу артист показав веселі" зефірні " фото з дитячого свята, а в підписі до публікації привітав дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна з 7-річчям.

Читайте Знай в Google News!

На фотографіях можна побачити сім'ю Ігоря Ніколаєва з дружиною і донькою, а також близнюків Лізу і Гаррі. Як видно, маленька дочка артиста грає з дітьми Галкіна і Пугачової, вони веселяться і щось малюють. У підписі до публікації артист написав: "Наша сім'я вітає коханих, сонячних, добрих, прекрасних Лізу і Гаріка Галкіних з серйозною датою-7 років! Дорогі наші, тепер ви школярі, допомагайте один одному, разом долайте труднощі шкільного життя, і любите своїх чудових тата і маму! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!! УРА!". Фолловери не пройшли повз і в коментарях приєдналися до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишній королевою Миколаїв показав, як виглядав наш світ до карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ігор Ніколаєв здивував рухами в танці з іншим чоловіком.