Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео в своєму Instagram. А нещодавно артист показав у соцмережі цікаве відео, яке складається з нарізки фото, і на якому з'явився в компанії своєї подруги-співачки Ані Лорак, і все це під його популярну пісню.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Кіркоров написав трепетне послання своїй подрузі. "Viva la DIVA @anilorak. З днем народження, подружка моя! В тобі є все - всепоглинаюча чарівність, яскрава харизма, талант і цілеспрямованість! Пишаюся тобою, ти справжній приклад бійця за свою мрію! Іди сміливо, Тримайся наміченого курсу, ніколи не звертай зі шляху до вершини! Зі святом, Shady Lady! Moments by @photovideo.msk", - написав Кіркоров. Фанти тут же кинулися активно обговорювати публікацію, приєднуючись до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.