Алла Пугачова стала бабусею вже вп'яте. Тепер радісну звістку Примадонні приніс її племінник Владислав. У його родині народилася дочка, яку назвали Євгенією. Насправді народження дитини відбулося ще в серпні, але сім'я племінника Алли Борисівни ретельно приховувала цю новину. Це вже друга дитина в сім'ї Владислава, першого сина назвали Євгеном.

Владислав Пугачов одружився з бухгалтеркою з Казані Гузель влітку минулого року. А нещодавно в молодій родині сталося поповнення - Гузель подарувала племіннику Примадонни довгоочікувану донечку. За словами інсайдерів, поповнення подружжя чекало тільки восени.

"Але Гузель несподівано потрапила в реанімацію, пролежала там місяць, і малятко народилося раніше — 3 серпня. Влад дуже переживав, але дівчинка абсолютно здорова", — розповіли в оточенні пари.

Батьки воліли тримати в секреті радісну новину і лише вчора, 14 жовтня, відкрилися публіці. Гузель зізналася, що про народження п'ятої внучки не знала навіть сама Алла Борисівна.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Новоспечена мама також підтвердила, що дівчинку назвали красивим ім'ям Євгена, а в мережі вона опублікувала її перший знімок. Користувачі вже активно порівнюють новонароджену з Владиславом та бабусею.

перше фото п'ятої онучки Пугачової, фото Instagram
перше фото п'ятої онучки Пугачової, фото Instagram

"Так донька на тата схожа. Це ж знак особливий. Вам судилося жити і берегти свої сімейні стосунки"; "Вітаю! Здоров'я, щастя, і всього найкращого малятку"; "Бережіть любов і щастя, що вам дано", - пишуть підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у родині Пугачової знову поповнення

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Знай.ua писав, колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.