Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши трепетне і досить тепле селфі, зроблене в світлі настільної лампи. Так, артистка приміряла вбрання чорного кольору, доповнивши образ фірмовим макіяжем зі стрілками на повіках, а ось волосся вирішила залишити непричесаним. Виконавиця зізналася, як мріє, що холоди зроблять людей добрішим, а теплий одяг зігріє не тільки тіла, але і серця її шанувальників. 71-річна зірка зазначила, що молиться і просить цього у Бога.

Приходить час теплого одягу. Сподіваюся одяг зігріє надію, що люди коли небудь стануть добрішими. Молюся і прошу: "Господи! Скоріше».

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "яка ви красива 😍молода ,приголомшлива жінка ! Шикарно виглядаєте, добра вам ❤️як ви в свої роки так виглядаєте ? Як у форму прийшли ?", "Найкраща 🔥 красуня!)) Так чекала!)) Любов мого життя❤️😍❤️❤️💙💙", "нереальна ❤️❤️❤ ️ любимо❤️❤️❤️❤️", "спасибі, найяскравішому Золотистому сонцю естради!, за ці теплі, підібрані слова", " Не потрібно замащувати волосся разом зі шкірою обличчя... Погані у вас навички фотошопу.... 💋".

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще