Українська співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, стала героїнею мультиплікаційного хіта, затанцювавши з відомими персонажами. Кадри знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil розсунула межі своєї творчості та перенеслася у мультиплікаційний світ, де виступила у тандемі зі знаменитими персонажами.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

"Мене разом із героями м/ф "Як Козаки" відцифрували, і тепер ми танцюємо в очікуванні перемоги та Дня Незалежності України! Мультик став своєрідним символом України. Кілька поколінь глядачів люблять Тура, Грая та Око, не тільки у нас, а й у всьому світі", - написала Jerry Heil.

Співачка заявила, що зараз, коли воїни ЗСУ віддають життя за свободу українців, прості люди та артисти мають максимально захиститись від усього російського, захищаючи свою культуру.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Сьогоднішні козаки знову захищають нашу землю та культуру! І завдання нас, тих, хто в тилу, максимально показувати та транслювати все українське, де і як тільки можемо! Я обрала шлях через творчість!", - зауважила зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona разом із Jerry Heil захоплюються людьми по всьому світу, стурбованими долею українських біженців: "Чергова зупинка".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona та Jerry Heil після німкені Ela защебетали з литовкою Monika Liu з "Євробачення": "Нові відносини та зв'язки".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona розповіла, як війна відбивається на її стані: "Удвічі сильніше серце болить".