40-річна англійка, яка пропрацювала на BBC більше п'ятнадцяти років, днями останній раз звернулася до телеглядачів.
Бленд розповіла про свою хворобу і про те, що жити їй залишилося всього кілька днів.


Ведуча новин близько двох років боролася з онкологічним захворюванням. У неї діагностували рак грудей. Жахливий діагноз Рейчел поставили незабаром після того, як вона народила свого первістка.
Вона навіть завела канал, присвячений лікуванню хвороби. Він зробив і до того популярну провідну ще більш знаменитий, повідомляє Politeka.
У міру своїх виступів у подкасті Бленд поволі звикала до думки про невідворотність смерті. Вона розповідала про підтримку з боку чоловіка і днями, проведених з маленьким сином.
І ось кілька днів тому Бленд оголосила всім, що жити їй залишилося всього кілька днів.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


«Як казав легендарний Френк Сінатра — боюся, що настав час для моїх друзів. Раптово. Мені сказали, що залишилося кілька днів… Все це виглядає нереальним», — написала Бленд.
У понеділок, третього вересня, телеведуча визнала, що програла в боротьбі із хворобою після того, як пройшла кілька сеансів хіміотерапії.
Бленд не допомогло та спеціальне медичне дослідження, в якому вона брала участь. У своєму останньому зверненні вона подякувала читачів і глядачів за підтримку.
Телеведучої не стало рано вранці, п'ятого вересня. За словами рідних, вона мирно померла у себе вдома.
«В кінці, коли її тіло було найслабше, її голос звучав сильно і потужно, як ніколи», — зазначив чоловік Рейчел, Стів.
Жінка, яка вразила всіх своїм ставленням до життя і хвороби, залишила після себе пам'ять і для свого маленького сина.


Вона підготувала подарунки на майбутні дні народження Фредді — починаючи з чотирьох і до 21 року. Вона також залишила для нього записи, фотографії і різні сувеніри.
«Я хочу, щоб він пам'ятав мене і знав, як я його любила», — зізналася вмираюча жінка.
Щоб не засмучувати свого чоловіка Стіва все нагадують про неї речі для Фредді Рейчел відіслала його сестрі.
Нагадаємо, пішла з життя українська журналістка і телеведуча. 41-річна жінка більше шести місяців боролася з онкологією.
Вранці 12 червня після тривалої хвороби померла Оксана Пількіна - відома харківська телеведуча і журналістка.
Як повідомляв портал "Знай.uа", 12 березня помер відомий український журналіст, телеведучий Олесь Терещенко, який довгий час боровся з важкою хворобою.
Також "Знай.uа" писав, що страшна хвороба змінила відомого ведучого до невпізнання.