Ми розповімо про найважливіші події середи, 6 лютого.

Відомий пропагандист Путіна раптово помер: мав особливий стиль

Російський журналіст Юрій Кучинський пішов з життя. Відомо, що чоловік працював у пропагандистському телеканалі НТВ.

Про це стало відомо завдяки повідомленню з місця роботи кореспондента.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"У нього був особливий, завжди впізнаваний, індивідуальний стиль сюжетів. Юрій, як ніхто, міг розкрити і показати з несподіваного ракурсу навіть банальну тему. За минулі роки для багатьох з нас він став не просто колегою, але й другом", ― йдеться в повідомленні телеканалу.

Жителі Донецька молять про скасування "комендатскої години", невдоволених хапають просто на вулиці та везуть на підвал

жителі Донбасу
жителі Донбасу

В окупованому путінськими бойовиками Донецьку серед місцевих активно поширюються чутки про те, що в місті незабаром скасують "комендантську годину", яку нібито повинні замінити "посиленим патрулем". Ці чутки поширюють представники окупаційної адміністрації Донецька для зниження давно назрілого у місцевого населення роздратування від "комендантської години".

Нагадаємо, що в захоплених районах Донбасу окупаційна адміністрація запровадила "комендантську годину" – заборона на появу в публічних місцях з 23:00 до 5:00.

У Києві з автобуса на ходу відвалилося дно: це Європа, дитинко

маршрутки у Києві
маршрутки у Києві

ДТП сталося у вівторок, 5 лютого, близько 23:00. На вулиці Мілютенка у столиці від автобуса "гармошки" №33 відпало днище.

Представники "Київпастрансу" пояснили, що автобус №33 рухався по вулиці Мілютенка у бік вулиці Академіка Курчатова. Після того, як він наїхав на "лежачого поліцейського" біля одного з пішохідних переходів, у нього відірвалося днище. Через цю поломку задня частина автобуса опинилася на асфальті.

Супрун болісно відреагувала на своє відсторонення: всім спасибі

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Виконувачу обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун суд вирішив відсторонити від посади. Про це стало відомо з повідомлення блогероміністра Супрун в соціальній мережі Facebook.

Відомо, що у своєму повідомленні Супрун подякувала тим, хто виступив проти рішення про її відсторонення.

Зеленський відкрив виборчий рахунок в обхід ПриватБанку

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

У середу, 6 лютого, Центральна виборча комісія оприлюднила інформацію про те, які банки обрали кандидати на пост президента України для відкриття власного рахунку виборчого фонду. У повідомленні йдеться, що Володимир Зеленський вирішив скористатися послугами банку "Глобус".