Російськи журналіст Юрій Кучинський пішов з життя. Відомо, що чоловік працював у пропагандистському телеканалі НТВ.

Про це стало відомо завдяки повідомленню з місця роботи кореспондента.

"У нього був особливий, завжди впізнаваний, індивідуальний стиль сюжетів. Юрій, як ніхто, міг розкрити і показати з несподіваного ракурсу навіть банальну тему. За минулі роки для багатьох з нас він став не просто колегою, але й другом", ― йдеться в повідомленні телеканалу.

Юрій Кучинський

За інформацією телеканалу, Юрій Кучинський помер в російській столиці. Він не дожив до свого дня народження всього тиждень. 12 лютого йому б виповнилося 43 роки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що Сафієва Світлана стала відомою на всю країну в кінці минулого року. Тоді вона заявила про свою вагітність від Філіпа Кіркорова. Жінка пережила величезний стрес, коли з'ясувалося, що це неправда. Тепер же стало відомо, що фанатка артиста померла.

У листопаді 2018 року Сафієва Світлана прийшла в студію програми "Андрій Малахов. Прямий ефір", заявивши, що вона чекає трійню від Філіпа Кіркорова, і продемонструвавши величезний живіт. Лише пізніше з'ясувалося, що 52-річна жінка страждає рідкісним синдромом помилкової вагітності. Прихильниця поп-короля щиро вірила в те, що вона стане мамою, і тому розчарування від правди було надто сильним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в трагічній смерті російського співака 35-річного Кирила Толмацького "Децл", фанати знайшли шокуючі подробиці. Зокрема, лікарі, які намагалися його реанімувати - вчинили масу помилок. Відео, на якому відображено спроби лікарів реанімувати виконавця, викликає низку запитань до медиків.

Нагадаємо, помер відомий телеведучий і диктор: його голос впізнавали мільйони.

Як повідомляв Знай.uа раптово помер відомий комік: його називали одним з найсмішніших у світі.

Знай.uа писав, чоловік вивалився з вікна Софійського собору: лікарі борються за його життя.