Ми розповімо про головні події в Україні та світі за середу, 13 лютого.

Повні рейтинги кандидатів у президенти України: Зеленський, Тимошенко, Порошенко та інші

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Нещодавно центр "Соціальний моніторинг" провів опитування спільно з "Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка", компанією "Інфо Сапієнс" та Соціологічною групою "Рейтинг" стосовно інтересів виборців.

Як виявилося, першу позицію стабільно утримує лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський, якого готові підтримати 21,9% респондентів.

Дівчинка знепритомніла у маршрутці, водій викинув її і поїхав далі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

маршрутка
маршрутка

Останнім часом маршрутники все частіше опиняються у центрі скандалу. Все частіше водії маршруток зневажливо поводяться з пасажирами. На жаль, це не рідкість у Дніпрі.

Нещодавно Тетяна Михайличенко - жителька Дніпра - розповіла у себе на сторінці у Facebook про інцидент, який трапився з її неповнолітньою донькою. Відомо, що дівчинка втратила свідомість, але жодної допомоги їй не надали ні пасажири, ні водій маршрутки.

Епіфаній раптово скасував головний обов'язок жінки: українська церква змінилася назавжди

церква
церква

В українському православ'ї слідом за довгоочікуваним Томосом прийшло ще одне нововведення. Так, предстоятель Православної церкви митрополит Київський і всієї України Епіфаній дав добро на те, що жінки тепер можуть заходити до церкви навіть з непокритою головою. Про це пишуть українські ЗМІ.

А ось релігієзнавець Ростислав Мартинюк пояснив, що дотримання церковного дрес-коду не завжди можливе. Адже якщо людина хоче помолитися, або ж поставити свічку, не треба їй перешкоджати. На спілкування з Богом не впливає ні одяг, ні стать.

У Києві орудує небезпечна банда кишенькових злодіїв, постраждали десятки: запам'ятайте ці обличчя

В українській столиці почастішали випадки кишенькових крадіжок. З'явилася інформація, що банда злодіїв орудує в популярній мережі супермаркетів й краде у неуважних киян все, що погано лежить.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ, а також заявам потерпілих.

У Києві на смітник викинули Porsche Panamera на євроблясі: а ще кажуть, що ми погано живемо

В українській столиці сталася дуже дивна історія. Так, неизвестній просто "викинув" елітний автомобіль PorschePanamera на смітник в одному з київських районів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, на жителі одного з житлових комплексів помітили червоний автомобіль Porsche. Авто стояло припаркованим серед великої кількості сміттєвих баків. Очевидці вважають, що власник "викинув" свій транспортний засіб. Варто зазначити, що машина була на "євробляхах".