Російські окупанти всіма силами наближають швидку “кончину” Кримського мосту. Такі висновки з'являться у кожного, хто подивиться свіжі фото з будівництва залізничної дороги Керченського мосту. У кадрах видно, як плити не стикуються.

Про це передає Twitter RoksolanaToday&Крим.

“Попилодром Ротенбергів. У кого око інженерне, милуйтеся ГОСТами РФ”, — говорить коментар під фото.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Я не мостобудівник, але корозію металів проходила. На фото виглядає дико арматура з бетону: в умовах вологості, тепла, солоної води капець настане швидко”, коментує один з користувачів.

“Та в не корозії справа… Там прольоти не сходяться, швейлера (балки, я хз як воно правильно називається) незістиковані, а на другому фото взагалі адище, я так розумію, містки наплели, щоб з одного прольоту на другий перейти”, — відповідає користувач GRomS‏.

окупанти знищили найважливіший історичний пам'ятник Криму

В окупованій путінськими головорізами і псевдочиновниками Керчі на розкопках Пантікапея звалилися колони пританея. Відомо, що ця будівля давньогрецького громадської ради. Нагадаємо, що 28 січня їх так би мовити "підперли", щоб не впали, але ці маніпуляції не врятували від катастрофи.

Нагадаємо, Ада Роговцева жорстко висловилася про росіян: повністю ізолюватися

З тих пір, як Росія відкрито атакувала українську територію пройшло чимало часу, протягом якого багато актори, політики і прості громадяни країни-агресора висловили свою думку щодо України і всього того, що відбувається в цілому. Здоровими їх судження назвати не можна, що викликає певні сумніви в адекватності більшості росіян, а також переконує в тому, що пропагандистська машина Путіна працює, як годинник.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Криму померла улюблениця Тимошенко Тигрюля

В окупованому Криму помер бенгальський тигр («Тигрюля»), якого кандидат в президенти України Юлія Тимошенко використала у своїй передвиборчій компанії.

Про це передає «Прямий».

Також Знай.ua" писав про те, що Гордон розповів про жорстку цькування Пугачової в Росії: вона завжди підтримувала Україну