Найпопулярніша послуга зв'язку зникне в Україні

З кожним роком власників домашніх телефонів стає все менше. Українці масово відмовляються від популярної колись послуги. Від початку року кількість абонентів телекомунікаційного зв'язку скоротилася на 14% у містах та на 20% - у селах.

Такі дані наводить Державна служба статистики.

Зараз домашній телефон мають 5,5 мільйона українських родин у містах та 660 тисяч у сільській місцевості.

Озвірілі колектори тероризують українців мертвими дітьми: дикі подробиці

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Українців вчергове шокували розповіддю про методи колекторів, які не гребують ні чим, аби тільки відібрати у до смерті переляканих громадян позичені гроші. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на свідчення постраждалих та поради юристів.

Порошенка можуть зняти з виборів: суд поставив крапку у скандальній справі

Петро Порошенко
Петро Порошенко

У понеділок, 18 лютого, Верховний Суд залишив без задоволення апеляційну скаргу кандидата у президенти і нардепа Віталія Купрія, який добивався скасування реєстрації кандидатом у президенти діючого главу держави Петра Порошенка.

Про це стало відомо із оприлюдненої постанови суду від 18 лютого.

Позивач стверджував, що 9 із 16 членів ЦВК мали реальний конфлікт інтересів, коли голосували за постанову від 7 лютого 2019 року № 253 "Про реєстрацію кандидата на пост президента України Петра Порошенка на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року".

Дронов зробив гучне зізнання у справі Зайцевої: винен перед вами і Богом

Один з підозрюваних в трагічній ДТП у Харкові Геннадій Дронов після закінчення дебатів прочитав з листа несподіване зізнання.

Зокрема, за словами чоловіка він сподівався на цілком справедливе та справедливе розслідування та чесний вирок.

У Дніпрі обрушилася історична пам'ятка: була невигідна владі

На розі Виконкомівської і Паторжинського розташувався старий двоповерховий будинок. Колись в ньому жили люди , але вже кілька років будівля стоїть покинутою. А за останній місяць взагалі став покриватися тріщинами.

Кілька днів тому будівля обрушилася, зараз робітники розбирають завали.