Кримський міст готовий обрушитися в будь-який момент

Іржаві ділянки Керченського моста вдалося сфотографувати, видно, як дітище Путіна просідає з кожним місяцем. Відповідні фото опублікувала в мережі блогер RoksolanaToday&Крим.

"Влуч у хвіртку (Керченський міст — Ред.). Тільки гондоли і гондольєри скоро будуть протискуватися сюди. Висота, просідання, замулювання...", — зазначила автор.

Активістка показала свіжі фотографії мосту, які були зроблені в мережі. На них зображено іржаве залізо.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"ДНР" схопили скандального екс-регіонала

У Донецьку бойовики затримали колишнього керівника фракції Партії регіонів у Донецькій Облраді Миколи Загоруйко. Про це стало відомо з повідомлення журналіста Дениса Казанського в Facebook.

Из Донецка сообщают, что там вчера уехал на подвал Николай Загоруйко. Бывший руководитель фракции Партии регионов в...

Geplaatst door Денис Казанский op Donderdag 28 februari 2019

"Так старався, бідолаха, та все даремно. Не оцінили товариші антифашисти", - з іронією пише Денис Казанський.

За словами блогера, в терористичній організації "ДНР" він був "директором департаменту стратегічного аналізу і планування ради міністрів".

Зеленський вже вирішив, що зробить з українськими судами

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський зустрівся з експертами і обговорив проблеми судів. Про це він повідомив у своєму новому влоге.

"Чому досі не вдалася судова реформа? Тому що у нас нових суддів обирають старі судді. У нас є такий орган - Кваліфікаційна комісія суддів. Їх заробітна плата становить 200 тисяч гривень в місяць. Ми вважаємо, що набір нових суддів має відбуватися новою кадровою службою суду, в якій не повинно бути чиновників з минулого. Їх будуть обирати громадські та міжнародні експерти", - підкреслила вона.

Населення України зменшується катастрофічними темпами

Українців стає все менше. Так, за останній рік кількість населення країни скоротилося на 233,2 тисячі осіб. Зараз українців налічують 42 мільйони 153 тисячі.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби статистики України.

У Держстаті констатують, що перевищення кількості померлих над кількістю живонароджених залишається істотним: 100 проти 57.

Європа готова скасувати безвиз для України

Міжнародна організація Transparency International шокувала заявою щодо України. Виявляється, українці ризикують втратити безвізовий режим з ЄС після скасування відповідальності за незаконне збагачення. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті організації.

Міжнародна організація по боротьбі з корупцією Transparency International повідомляє, що скасування статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення є порушенням міжнародних зобов'язань України і може привести не тільки до скасування безвізового режиму з ЄС, але навіть замороження співпраці з МВФ.