Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 15 квітня.

Укрзалізниця остаточно начхала на "простих смертних" і показала справжнє обличчя: ситуація катастрофічна.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Профспілки залишилися незадоволені ситуацією, яка склалася із зарплатами залізничників, в той час як вище керівництво «Укрзалізниці» буквально жирує.

Їх доходи виявилися вище звичайних зарплат у 170 разів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Списки Порошенка: у мережі показали, як збирали "аншлаг" на "Олімпійському"

Петро Порошенко на своїх дебатах, які у Зеленського назвали агітаційним мітингом, робив все, щоб викликати радість натовпу: штовхав натхненні промови, співав пісні і навіть намагався пританцьовувати. Усе це супроводжувалося небувалою критикою українців і їх обуренням поведінкою гаранта з черговими спробами очорнити конкурента Володимира Зеленського.

Українцям по-новому виплачуватимуть пенсії: "покращення" вже скоро

Як відомо, пенсійна реформа в Україні повноцінно розпочне функціонувати з 2021 року. Саме тоді іпенсії почнуть виплачуватися за накопичувальною системою. Про це сказано в законопроекті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Зазначають, що через два роки після запуску реформи, на 2-й рівень пенсійного забезпечення українців примусять віддавати спочатку 2%, а потім додаючи щороку по 1%, і так до 10% своєї заробітної плати державі.

Бідність в ногах Порошенка: один знімок пояснив, чому в Європу йдуть всі, крім народу

Поки вся країна дивиться дебати Порошенка з самим собою, більш спостережливі українці відзначають цікаві нюанси. Наприклад, у той час, коли гарант распинатеся на сцені про покращення життя, а його прихильники роздають агітаційні газети, можна наочно побачити, що "життя по-новому" в позитивному ключі торкнулося далеко не всіх. Про це повідомляє юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зеленський змусив Порошенка "згадати про Бога"

Президент України Петро Порошенко під час так званих монодебатів, які, по суті, були запланованою зустріччю із виборцями, заявив про плани у разі своєї поразки у президентських перегонах.
Про це він заявив у неділю, 14 квітня, під час спілкування з журналістами в Національному спортивному комплексі "Олімпійський" у Києві.