Чекайте на дзвінок від Порошенка: українцям обриває телефони президент і агітує за себе

Сергій Гайдай поділився цікавим фактом про роботу штабу Порошенка перед вирішальним другим туром виборів - за словами політтехнолога, чинний гарант "особисто обдзвонює" виборців та запрошує їх на НСК Олімпійський на дебати, які відбудуться вже цієї п'ятниці, 19 квітня. Відповідний допис політтехнолог опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Аваков терміново звернувся до Зеленського і Порошенка

Arsen Avakov:Хочу ще раз підкреслити, що МВС не підтримує на цих виборах жодного з кандидатів, так само як і міністр...

Geplaatst door МВС України op Woensdag 17 april 2019

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся до кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського перед другим туром президентських виборів. Відповідну публікацію Аваков оприлюднив на офіційній сторінці МВС України у Facebook.

Померла муза Євстигнєєва: зірка "Кадетства" й "Татусевих доньок"

Раптово померла відома російська актриса Ірина Цивіна. Вона пішла з життя у віці 55 років. Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на подругу Цивіної — Ксенію Хайрову. Також смерть зірки серіалів "Кадетство" та "Татусеві доньки" підтвердив у своєму Instagram Станіслав Садальський.

ПриватБанк повертають Коломойському? Суд скасував націоналізацію

ПриватБанк
ПриватБанк

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов олігарха Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету міністрів щодо ПриватБанку. Націоналізацію установи скасували.

Європа видаватиме візи по-новому: все, що необхідно знати

У четвер, 18 квітня, стало відомо про те, що Європарламент схвалив пропозиції Єврокомісії про зміну правил видачі віз для короткострокового перебування громадян третіх країн у Шенгенській зоні. Про це йдеться на офіційному сайті Європарламенту.