Найголовніше і цікаве, що публікувалося сьогодні, 29 квітня.

"5 років Порошенка стали Голгофою": українцям показали руїну після життя "по-новому"

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Політтехнолог Михайло Подоляк поділився думками про "еру Порошенка", яка залишилася для українців у минулому після перемоги на виборах Володимира Зеленського.

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці в Facebook, яку назвав "Руїна Порошенка".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ми самі викопали собі яму, яку називаємо пагорбом чемпіонів! А дехто категорично відмовляється визнавати, що ось цей чемпіонський пагорб Порошенка насправді виявився просто Голгофою для всіх нас", - пише Подоляк.

Російські артисти в Україні: у Зеленського дали однозначну відповідь

Російські артисти, яким заборонено в'їзд до України, зможуть перетнути кордон тільки в разі зміни чинного законодавства.

Про це заявив спікер новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков в ефірі телеканалу "112 Україна" у відповідь на запитання, що надійшло від глядачів у студії.

Другий тур президентських виборів: коли ЦВК оголосить результати

Центральна виборча комісія оголосить результати другого туру президентських виборів 30 квітня. Про це заявила секретар ЦВК Наталія Бернацька.

Згідно з законом, ЦВК зобов'язана оголосити результати виборів не пізніше 1 травня. Так, у п'ятницю, 26 квітня, стали відомі результати голосування у закордонному виборчому окрузі. В цей же день ЦВК закрила безперервне засідання, яке тривало з 22 квітня.

Оформлення ID-карти і закордонного паспорта: скільки витрясуть з українців після подорожчання

Адміністративний збір за оформлення ID-карт і закордонних паспортів збільшиться з 1 липня. Про це повідомляє ДП "Документ".

Підприємство повідомляє, що відтепер вартість оформлення ID-картки строком до 20 робочих днів складає 345 гривень (раніше - 279 гривень), з них 126 гривень - вартість адміністративних послуг, 219 гривень - вартість бланка.

"Порошенко зробив Ахметову царський подарунок": заплатимо комуналкою

Поки українці стежили за перипетіями останньої сесії в Раді, а медіа були зайняті висвітленням прийняття закону про мову, АМКУ дозволив Ахметову купити ще 2 обленерго і стати монополістом на ринку постачання електроенергії.

Так, стало відомо, що антимонопольний комітет надав дозвіл компанії ТОВ "ДТЕК Нафтогаз" на придбання в групи "VS Energy" акцій "Київобленерго" і "Одесаобленерго" у розмірі, що забезпечує контроль понад 50% в обох підприємствах.