Kyivstar накрутив тарифи до небес: скільки заробляє мобільний оператор на українцях

Компанія "Kyivstar", яка надає послуги зв'язку, в січні-березні 2019 року заробила 5,1 млрд грн. При цьому мобільний оператор, який обслуговує 26,3% абонентів, вперше отримав левову частку доходу від інтернет-послуг.

На Пинзеника та його дружину скоєно напад: зв'язали, затикнули роти

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще
Будинок депутата Павла Пинзеника пограбували. Інцидент стався під Києвом у смт. Глеваха.
Як стало відомо, четверо осіб скоїли розбійний напад на будинок депутата Верховної Ради від фракції "Народний фронт", першого заступника голови комітету з питань регламенту та організації роботи парламенту Павла Пинзеника.

Інавгурація президента: стало відомо, коли Зеленському вручать булаву

Інавгурація новообраного президента України Володимира Зеленського може відбутися 19 травня. Ховати булаву від Володимира Зеленського не будуть і омріяна ним інавгурація скоріш за все відбудеться трохи більше, як через 2 тижні – у неділю, 19 квітня.

Радники Зеленського переговорили з послами ЄС: про що домовилися політики

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

У п'ятницю, 3 травня радники новообраного Президента України Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка зустрілися з послами 28 країн Європейського Союзу у Комітеті з питань політики та безпеки в Брюсселі. Представникам ЄС розповіли про пріоритети та перші кроки Володимира Зеленського після вступу на посаду Президента.

США поставили перед Зеленським майже нездійсненні завдання: що вимагають від слуги народу

Конгрес США
Конгрес США

Палата представників конгресу США на відкритих слуханнях озвучила цілі і завдання перед новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє посольство України в США в соцмережах.