Дві 15-річні дівчини під час конфлікту в балці побили свою 13-річну знайому. Дана подія трапилася біля АТБ на перетині вулиць Чарівної та Слов'янської де місцева жителька спілкувалася зі знайомими.

В поліції шукають дівчат, які побили 13-річну знайому.

"Працівники поліції встановлюють обставини події, що сталася в Шевченківському районі Запоріжжя, коли під час бійки між неповнолітніми дівчатами в одної з них зник мобільний телефон. Відкриті кримінальні провадження", - йдеться в повідомленні.

Заяву в поліцію 23 серпня близько 23.45 написала бабуся дівчинки, 2006 року народження. За її словами, внучку побили і вкрали у неї мобільний телефон.

Дівчата напали на свою подругу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Під час перевірки поліцейські встановили, що о 19.30 неповнолітня зустрілася з друзями. Під час відпочинку між нею і знайомою виник конфлікт. Дівчата удвох відійшли недалеко, щоб з'ясувати стосунки, після чого сварка переросла в бійку. Згодом учасниця конфлікту виявила пропажу телефону", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що під час купання в Азовському морі чоловік пірнув і не зміг виринути. Поруч були близькі, які відчайдушно намагалися його врятувати.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.