У літака Зеленського відмовив двигун

У президентського літака відмовив двигун, що стало причиною запізнення Володимира Зеленського на зустріч кораблів ВМС, захоплених Росією в 2018 році.

Президент України Володимир Зеленський не зміг вчасно прибути до Очакова на Миколаївщині через технічну несправність літака.

У Путіна заговорили про мільярдну компенсацію Україні

Росія нахабно вимагає від України припинити вимагати багатомільярдну компенсацію за втрачене майно після анексії півострова Крим.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Депутат Державної Думи РФ Михайло Шеремет заявив, що Україна хоче збагатитися за рахунок Росії.

Україна припинить співпрацю з МВФ

Український міністр фінансів Оксана Маркарова 19 листопада заявила про те, що Україна може закінчити співпрацю з Міжнародним валютним фондом до 2023 року. Програма співпраці України з МВФ, за якою зараз ведуться переговори, може стати останньою.

Партія-привид ″Слуга народу″: КВУ шокував даними про фракцію Зеленського

Комітет виборців України (КВУ) з'ясував, що президентська політична партіа ″Слуга народу″, яка має більшість у парламенті, не витрачає офіційних коштів на заробітну плату, що вказує на здійснення тіньової оплати праці – ″в конвертах".

У партії президента Володимира Зеленського ″Слуга народу″ офіційно не працевлаштована жодна людина, а також не зареєстровано жодного місцевого осередку партії зі статусом юридичної особи.

У Зеленського прокоментували судимість Іванісова за згвалтування

Народний депутат від партії "Слуга народу" у Рівненській області Роман Іванісов справді відсидів строк за зґвалтування неповнолітньої. Це підтвердив генеральний прокурор України Руслан Рябошапка.

Генпрокурор заявив, що судимість Іванісова за зґвалтування вже давно погашена, тому вважається, що він вже не судимий на цей момент.