Стало відомо, що в суботу, 30 листопада, в українських Карпатах вже настала справжня зима, остаточно попрощавшись з осінню. Там вже накрило всю землю шаром білого снігу. Відповідні знімки вже опублікували в мережі.

В Карпатах випав сніг, Instagram

Так, на горі Піп Іван Чорногірський 30 листопада температура повітря становить -5 градусів морозу. Вітер там південно-західний 7-8 м/с, хмарно, невеликий сніг, туман, а також обмежена видимість до 50 метрів.

Користувачі соціальної мережі вирішили також поділиться красою і неймовірно казковій погодою. Вони розмістили фотографії в соціальній мережі Instagram.

В Карпатах випав сніг, Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що погода у Львові в суботу, 30 листопада, буде досить похмурою. Ще вночі йшов дощ, але вдень опадів не очікується.

Як повідомляв портал Знай.ua, народний синоптик Леонід Горбань в ефірі ObozTV розповів, якої погоди чекати українцям найближчим часом, а також, буде сніг і морози на Новий рік.

Також портал Знай.ua писав, що Дніпро в суботу, 30 листопада, чекає похмурий, але досить теплий день. З самого ранку капав дощик, але до обіду він пройде і більше не повернеться в місто.