Поклонська впала під натиском коронавірусу та зізналася, що збанкрутувала – "Зараз вже не до веселощів "

Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська заявила, що вона помилилася та недооцінила коронавірус, і тепер вона дотримується усіх рекомендацій лікарів. Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Хворого на коронавірус депутата Сергія Шахова терміново госпіталізували із пневмонією

Стало відомо, що 20 березня стан здоров'я народного депутата від групи "Довіра" Сергія Шахова, який нещодавно здав позитивний тест на коронавірус Covid-19, помітно погіршився. Про це народний обранець написав на своїй сторінці у facebook, як і обіцяв.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Сергій Шахов повідомив, що у нього почалася пневмонія, і його госпіталізували в інфекційне відділення Олександрівської лікарні в Києві.

Шахов з коронавірусом, фото facebook
Шахов з коронавірусом, фото facebook

Кицька невгамовної Фаріон не може сходити по нужді. Що накоїв "корово-вірус"?

Скандально відома Ірина Фаріон, не порадувала українців самоізоляцією і вирішила розповісти, як у неї йдуть справи під час карантину. Екснардепка продовжує боротися за "свободу" пересуваннями по вулиці і історіями про свої проблеми.

Ірина Фаріон, скріншот: YouTube
Ірина Фаріон, скріншот: YouTube

125 українців повернуться з епіцентру пандемії в Італії

З'явилася інформація, що вже в середу, 25 березня, 125 українців повернуться додому з Італії. Про це було домовлено під час телефонної розмови глави української держави Володимира Зеленського з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте.

Коронавірус з Китаю, фото: gettyimages
Коронавірус з Китаю, фото: gettyimages

Обурена покупниця АТБ розповіла про образи та погрози співробітників супермаркету - "Обі*ретесь скоро самі"

В Харківській області покупниця зіткнулася з хамством працівників супермаркету АТБ. Жінку не врятували навіть скарги на гарячу лінію. Також вона волає про допомогу співробітників ЗМІ. Своєю історією Наталія поділилася на сайті Otzyv.ua.

АТБ, фото: прес-служба АТБ
АТБ, фото: прес-служба АТБ