Ситуацію нинішньої Росії та політика її президента Володимира Путіна була заздалегідь відома колишнім можновладцям. Про це свідчить оприлюднена у мережі розшифровка телефонних переговорів президентів Росії і США Бориса Єльцина і Білла Клінтона восени 1999 року.
Переговори Єльцина та Клінтона


Суть цієї розмови була опублікована на сайті бібліотеки Білла Клінтона.
"Мені знадобилося багато часу, щоб обміркувати, хто може стати наступним російським президентом у 2000 році. На жаль, тоді я не міг знайти жодного кандидата із діючих людей. Зрештою я натрапив на нього, це Путін", - сказав тоді Єльцин .

Вдруге президенти РФ та США поспілкувалися 19 листопада 1999 року вже під час особистої зустрічі. Як випливає зі стенограми, у кінці Клінтон запитав Єльцина, хто переможе на виборах президента Росії. Про Путіна тоді говорили досить неоднозначно:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


"Путін, звичайно. Він буде моїм наступником. Він демократ і знає Захід. Він жорсткий. У нього є внутрішній стержень. Я зроблю все можливе, щоб він переміг, - на законних підставах, звичайно. І він переможе. Ви будете разом вести бізнес. Він продовжить обраний мною напрямок у демократії і економіці і розширить контакти Росії. У нього є енергія і розум, щоб домогтися успіху".
Дивіться: конференція Клінтона та Єльцина

Нагадаємо, російські соціальні мережі

"ВКонтакте" і "Однокласники" не будуть публікувати рекламу путінської "Єдиної Росії", на якій розміщена фраза "партія президента".
Як повідомляв Знай.ua, російська армія успішно випробувала нову ракету системи протиракетної оборони.
Також Знай.ua писав, у США знайшли двійника Меланії Трамп.