В Росії на великому заводі, який працює на оборону країни, стався вибух. Відомо про загиблих.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Три людини загинули під час вибуху в одному з цехів на оборонному заводі ім. Свердлова в Дзержинську Нижегородської області. Ще трьох зараз шукають. Після вибуху виникла пожежа, його площа складає 100 квадратних метрів.

За попередніми даними, ще чотири людини поранені, а один зник безвісти. Все сталося під час знищення боєприпасів в цеху по утилізації мін.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, латвійські військові в ході навчань "Намейс 2018" відпрацювали "український сценарій" в місті Екабпілс.

Рано вранці в Екабпілсе пролунав сигнал тривоги. За легендою, ряд добре підготовлених і фізично розвинених людей підійшли до міської ради, вимагаючи зміни влади в місті і країні, і провокуючи зіткнення з поліцією. У відповідь латвійська армія підняла батальйони Нацгвардії і спецназ.

Як повідомляв Знай.ua, в одному з міст Російської Федерації жителів застала зненацька незвичайна стихія. На їх голови раптово посипався дощ, а посипався тому, що він був не з води, а з клопів. Таке природне явище неабияк здивувало місцеве населення, такого не бачили там вже десятки років.

Також Знай.ua писав, що у четвер ввечері, 30 серпня, помер Володимир Матвієнко - чоловік спікера Ради Федерації Росії Валентини Матвієнко.

Світові політики надсилають повідомлення зі співчуттями у зв'язку зі смертю Володимира Матвієнка. Так, прес-служба білоруського лідера Олександра Лукашенка повідомила, що в розмові із вдовою президент "висловив їй глибокі співчуття у зв'язку зі смертю чоловіка Володимира Матвієнка".