В Амстердамі затримали хлопця, який скоїв напад на центральному вокзалі міста, в результаті якого були поранені дві людини. Про це повідомив прес-секретар поліції Амстердама Франс Зудерхук, повідомляє AFP.

У поліції встановили, що напад скоїв 19-річний афганець з видом на проживання в Німеччині.

поліція голландії

"Ми серйозно враховуємо те, що існував терористичний мотив", – заявив Зудерхук.

Інший представник поліції Роб ван дер Веен додав, що поліція поранила хлопця після того, як він напав на двох людей.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Чоловік у західній стороні тунелю Центрального вокзалу Амстердама вдарив ножем двох людей, і безпосередньо після цього його поранила поліція", – заявив Роб ван дер Веен.

Він також додав, що тероризм не був виключений слідчими.

"Дві людини дуже сильно поранені, і їх привезли в лікарню. Ми розглядаємо всі сценарії, також найгірший сценарій – тероризм", – сказав він.

У поліції повідомили, що поранення не загрожує життю злочинця і він перебуває в лікарні під охороною, його допитують про мотиви.

Ми раніше писали про те, що поліція міста Південна Пасадена, штат Каліфорнія, застрелила актрису американського телесеріалу "Швидка допомога" Ванессу Маркес.

Про це повідомляє газета Los Angeles Times.

Наголошується, що господар будинку, де проживала Маркес, викликав поліцію через нервовий напад актриси, яка страждала психічним захворюванням. За словами поліцейських, вони півтори години переконували Маркес дати медикам надати їй допомогу, але актриса наставила на них пістолет.

Поліція відкрила вогонь по жінці, пізніше з'ясувалося, що зброя була іграшковою. На даний момент правоохоронці встановлюють усі деталі події.

Нагадаємо, масові гуляння київських студентів закінчилися трагічною смертю. В одному з гуртожитків Київського Політехнічного Інституту вчора, 31 серпня помер молодий хлопець. Повідомляється, що він впав з даху будівлі.

Як повідомляв "Знай.uа" чоловік знайшов труп колишнього своєї дружини.

Також "Знай.uа" писав, що президент РФ Володимир Путін відреагував на загибель ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко.