У Вашингтоні пройшло прощання з американським сенатором і кращим другом України Джоном Маккейном. Поховають його в неділю.

Віддати останню шану покійному прибув і Глінн А. Крукс, ветеран війни у В'єтнамі і колишній керівник одної з індіанських громад. На прощання з Маккейном він прийшов у традиційному індійському вбранні, а тому шана померлому сенаторові теж вийшла особливою.

"Від імені Сенату і всієї нації – дякую", – сказав під час надгробній промові американський політик-республіканець, сенатор США від штату Кентуккі Мітч Макконнелл.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Прощання з сенатором пройшло в ротонді Капітолію США у Вашингтоні.

Це є високою честю, яка за всю американську історію випала лише 12 сенаторам.

Поховають сенатора в неділю, в сімейному колі, на військовому кладовищі Арлінгтона поруч зі старим військовим товаришем адміралом Чаком Ларсоном.

Раніше, 25 серпня у віці 81 року американський сенатор-республіканець Джон Маккейн помер в оточенні своєї родини і коханої дружини Сінді. Він до останніх днів вірно служив Америці протягом 60-ти років.

До цього стало відомо, що жителі української столиці запропонували присвоїти одній міській вулиці ім'я американського сенатора Джона Маккейна, який помер 25 серпня після тривалої хвороби.

Петиція з'явилася сьогодні вранці, 27 серпня. Примітно, що за неї вже проголосували 35 осіб з необхідних 10 тис. До завершення голосування залишилося 89 днів.

Нагадаємо, важкий удар: як переживає смерть Маккейна його 106-річна мати. Вона пережила свого 81-річного сина. Це про що говорить".

Як повідомляв "Знай. ua", вулиця Маккейна: українці увічнять ім'я кращого друга.

"Знай. ua" писав, що помер найкращий друг України Джон Маккейн.