40-річна журналістка Ліза Бреннан-Джобс продовжує розкривати брудні подробиці своїх стосунків з батьком - засновником Apple Стівом Джобсом.

На цей раз жінка заявила, що батько змушував її присутнім під час інтимних сцен між ним і мачухою, повідомляє The Sun.


У вересні Ліза Бреннан-Джобс планує випустити мемуари "Рости як Джобс", значна частина яких буде присвячена стосункам з батьком-мільйонером. А поки журналістка ділиться з читачами фрагментами майбутньої книги.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, жінка розповіла, що на смертному одрі Стів Джобс повідомив їй, що від неї пахне туалетом. Крім того, Ліза поскаржилася, що батько був жадібний і ніколи не давав їй зайвих грошей.


Тепер дочка Стіва Джобса заявила, що батько змушував її присутнім під час відвертих сексуальних сцен з її мачухою. За словами Лізи, чоловік цілував і гладив по грудях свою нову дружину, і при цьому забороняв дочки залишати кімнату. В результаті дівчина була змушена залишатися поруч і дивитися в іншу сторону.

"Залишайся тут. У нас сімейний момент. Важливо, щоб ти намагалася стати частиною цієї сім'ї" Стів Джобс


Варто відзначити, що, за словами Лізи, батько ніколи не виявляв сексуальної уваги до неї самої. Втім, мати журналістки розповідала, що Стів Джобс неодноразово висміював відносини дочки з хлопцями і брудно жартував на сексуальні теми. На щастя, ні мати, ні дочка поки не оголосили підприємця педофілом.


Нагадаємо, пару тижнів тому на аукціон Charitybuzz виставили один з небагатьох працюючих комп'ютерів Apple I.
Початкова ціна за 40-річну модель була встановлена на рівні $70 тисяч, однак під час аукціону вартість піднялася до $210 тисяч і сьогодні раритет з 4 КБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і процесором з частотою 1 МГц пішов з молотка.
Невідомий щасливчик отримає той самий комп'ютер, який в гаражі Стіва Джобса збирав Стів Возняк з товаришами. Цей примірник є головним атрибутом Apple.


Як повідомляв раніше Знай.ua, 16-річний підліток з Мельбурна (Австралія) протягом року багаторазово підключався до серверів Apple, скачавши звідти 90 Гб даних, завдяки чому отримав доступ до кількох десятків аккаунтів користувачів iCloud.


Також Знай.ua писав про те, що після запуску App Store в 2008 році генеральний директор Apple Стів Джобс дав інтерв'ю The Wall Street Journal.