33-річну Беатріс Борромео називають найстильнішою жінкою блакитної крові. Подружжя британських принців Вільяма і Гаррі нервово покусують губи в сторонці.

Беатріс Борромео належить до знатного італійського роду. Її сім'я володіє Борромейскими островами, нерухомістю в Ломбардії і П'ємонті.

Генеалогічне древо Беатріс по батьківській лінії сходить до кардинала і святого католицької церкви Карло Борромео. На батьківщині Беатріс прославилася як журналістка. Вона працювала в таких виданнях, як Newsweek і Daily Beast, а також на телеканалі Rai 2.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

У 2015 році дівчина вийшла заміж за принца Монако П'єра Казірагі.

Про романтичне захоплення представника правлячої династії князівства стало відомо ще в 2008-му.

У лютому 2017-го у пари народився первісток. Другий син з'явився на світ у травні нинішнього року. Чи планується третій, поки не відомо.

Беатріс легко могла б скласти конкуренцію Кейт Міддлтон і Меган Маркл в боротьбі за неофіційний титул найстильнішою принцеси сучасності.

Раніше повідомлялося, що принца Гаррі спіймали на "зраді". Днями в мережу потрапив архівний знімок ще зовсім юного принца Гаррі, зроблений 16 років тому під час його навчання в Ітонському коледжі. З 1998 по 2003 рік молодий спадкоємець британського трону отримував вищу освіту і жив у гуртожитку, як звичайний студент.

На знімку Гаррі сидить у своїй кімнаті в гуртожитку. Пильні хейтери відразу помітили, що її стіни були обвішані плакатами з напівоголеними дівчатами і відомими актрисами. Серед них на стіні можна помітити і дбайливо вирізаний з глянсового журналу знімок популярної актриси Холлі Беррі.

Ця фотографія не пройшла повз голлівудську зірку, яка тут же помітила на знімку себе. Холлі Беррі не змогла втриматися і підколола принца Гаррі з цього приводу у своєму Twitter. "Гаррі, я все бачу", – сказала актриса, додавши до публікації усміхнений смайлик.

Нагадаємо, родичі перетворили життя Меган Маркл після весілля на справжнє пекло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що мережу продовжують розбурхувати провокаційні повідомлення родини Маркл.

Також "Знай.uа" писав, що Єлизавета II подарувала на весілля Меган і Гаррі.