Перед вбивством чоловік попросив дівчинку попрощатися з мамою, а після вона побачила, як мати закриває очі і по тілу тече кров.

У Вашингтоні 32-річний Тімоті Ернандес обезголовив свою дружину Ванессу Конс за те, що вона відмовилася каятися перед Богом. Вбивство він скоїв на очах у трирічної дочки. А перед цим він попросив її сказати наостанок матері прощальні слова, повідомляє New York Post.

На місце події приїхали поліцейські, які заарештували Ернандеса і опитали дитину. Дівчинка розповіла, що батько обезголовив матір ножицями. У цей момент він зачитував рядки з Біблії.

"Я дав їй шанс покаятися, але вона ним не скористалася. В Біблії є чудові рядки про жінок, які не підпорядковуються Богу. Він наказав мені вчинити з нею саме так — покарати", - розповів тиран.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що валізу з тілом дівчини знайшли біля популярного торгового центру. Стало відомо, що в Москві 31 серпня була знайдена друга за місяць валіза з тілом жінки. Як повідомила представник управління СК по Москві Юлія Іванова, загиблій жінці було на вигляд 18-25 років; на її тілі не знайдено слідів насильства. Валіза була виявлена біля паркану на алеї Кремлівських курсантів на південному сході Москви.

Крім того, 8 серпня валізу з тілом жінки було знайдено у Воронцовському парку на південному заході Москви. Тоді на тілі загиблої також не виявили слідів насильницької смерті.

Слідство намагається з'ясувати, чи є зв'язок між двома злочинами, повідомило "Інтерфаксу" інформоване джерело. На даний момент розглядаються всі можливі версії, однак очевидні збіги між випадками, зрозуміло, не можуть не насторожувати.

Нагадаємо, у США злочинець викрав дітей і влаштував масову страту. За інформацією місцевих копів, двоє з убитих могли бути рідними дітьми стрілка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у центрі Києва школяр впав з висотки

Також "Знай.uа" писав, що спливли деталі звірячого вбивства школярки в Дніпрі.