31 серпня американська актриса Сьюзан Браун, зірка серіалів "Санта-Барбара" і "Головний госпіталь" пішла з життя. Жінка прожила 86 років. Про її смерті повідомив THR, з посиланням на скорботних колег Браун, які вважають відхід актриси великим сумом.

сьюзан браун

"На жаль, один з моїх кращих і головних друзів Сьюзен Браун померла сьогодні, вона зіграла Гейл Болдуін в серіалі "Головний госпіталь", моя мати померла", — написав у Twitter Кін Шрайнер, який зіграв сина Гейл Болдуін в серіалі.

"Санта-Барбара" — культова денна мильна опера, що транслювалася в США з 30 липня 1984 року по 15 січня 1993 року на телеканалі NBC. Всього знято 2137 серій. Дія відбувається в місті Санта-Барбара.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Американського сенатора і кращого друга України Джона Маккейна, який пішов з життя 25 серпня, поховають у столиці штату Меріленд Аннаполісі. Цю інформацію повідомляє газета The New York Times з посиланням на джерела в Республіканській партії США.

У виданні йдеться, що прощання з Маккейном пройде в будівлі законодавчої асамблеї штату Арізони. Як відомо, саме цей штат Джон Маккейн представляв в американському Конгресі протягом 35 років.

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн, більше року проходив лікування від пухлини мозку, прийняв радикальне рішення відмовитися від подальшого лікування пухлини мозку, яка була діагностована у нього в 2017 році. Про це повідомляється в заяві сім'ї сенатора, поширеному в п'ятницю.

Також нагадаємо, що народився легендарний політик 29 серпня 1936 року. Його дід і батько були адміралами Військово-морських сил США. Американський сенатор пішов по їх стопах.

Нагадаємо, в тимчасово непідконтрольному Донецьку у зв'язку з подіями, пов'язаними з вбивством ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, 19 осіб пропали без вісті.

Як раніше писав "Знай.uа", Ані Лорак збожеволіла після зради чоловіка і підсіла "на голку".

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що відомий український співак Макс Барських подарував своїм фанатам і всім меломанам нову пісню під назвою "Згадувати".