У суботу, 1 вересня, в місті Коннето-суль-Ольо Італії жінка з ножем накинулася на відвідувачів комунального музею. Про це повідомляє місцеве видання La Gazzetta di Mantova.

Після цього громадянка Польщі, якою опинилася нападниця, вийшла на вулицю і намагалася вдарити ножем перехожих. В результаті ножові поранення отримало 4 людини.

Одна з постраждалих, 54-річна італійка пізніше померла від отриманих травм. Загрози для життя інших жертв нападу немає.

Співробітники місцевої поліції, яка прибула на місце події, оточили зону поблизу музею.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

По гарячих слідах затримали нападницю. Нею виявилася 58-річна громадянка Польщі. Повідомляється, що вона була у стані афекту.

Подробиці і мотиви злочину наразі з'ясовуються.

Раніше Апеляційний суд міста Києва прийняв рішення про відвід одного з суддів у справі Кирила Островського, який на автомобілі Hummer збив 10-річну дівчинку.

Причиною відведення нібито стали родинні зв'язки судді з одним із членів слідчої групи. Крім того сьогоднішнє засідання суду відбулося без присутності прокурорів.

"Суд постановив задовольнити заяву про відвід судді та апеляційне провадження направити на ухвалу колегії суддів", - заявив суддя.

За словами адвокатів Островського, прохання про відвід одного із суддів подали за того, що у нього є спорідненість "з кимось із слідчої групи".

Крім того адвокат повідомила, що сім'я Островського спілкується з родичами загиблої дівчинки.

Нагадаємо, ДТП з мажором на Hummer: засідання суду закінчилося скандалом.

Як повідомляв "Знай. ua", підірвали все кодло: хто постраждав під час вибуху терориста Захарченко.

"Знай. ua" писав, що вертольоти, поїзди і десятки машин: на Харківщині жахлива катастрофа, стягнута вся техніка.