Росія в повітряному просторі Японії влаштувала дику провокацію. Винищувачам Повітряних сил самооборони Японії довелося супроводжувати російські літаки в акваторії Японського моря.

Про це стало відомо завдяки повідомленням офіційного сайту Міноборони Японії.

На сайті зазначається, що 4 винищувачі піднялися в повітря у відповідь на політ 2 протичовнових літаків Ту-142 і 1 бомбардувальника Су-24 в акваторію Японського моря.

Ту-142 підлетів до острова Хоккайдо і пройшов уздовж його західного узбережжя на південь, зробив коло і обігнув архіпелаг. Бомбардувальник Су-24 здійснив політ у районі острова Хонсю", - підкреслили в Об'єднаному штабі Повітряних сил самооборони Японії.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Німеччині в міжнародному аеропорті Франкфурта-на-Майні сталася пожежа. Про це повідомляє Airlive.

Повідомляється, що загорівся аеродромний тягач. Пізніше вогонь перекинувся на лайнер Airbus A340 авіакомпанії Lufthansa. Зазначимо, що на борту не було пасажирів, проте через дим в аеропорті постраждало шість людей. Всі вони були госпіталізовані в найближчі лікарні Франкфурта-на-Майні.

Зазначається, у пожежі літак отримав пошкодження і поки не може виконувати рейси. Спочатку тягач повинен був відбуксирувати його до одного з виходів, де на лайнер чекали пасажири.

Варто нагадати, що в ніч на 10 червня Угорщина привела свої повітряні сили в бойову готовність через однин український літак. Інцидент стався на україно-угорському кордоні в районі пункту пропуску Лужанка – Берегшурань.

Угорські прикордонники повідомили, що український літак нелегально перетнув повітряний простір Угорщини, за що наш "сусід" був змушений привести повітряні сили в бойову готовність.

Була оголошена тривога і проінформовані відповідні органи безпеки НАТО. Крім цього, в повітря були підняті шведські багатоцільові винищувачі четвертого покоління Saab JAS 39 Gripen.

Нагадаємо, американський винищувач безслідно зник над океаном.

Як повідомляв Знай.uа, українські аси показали Європі, як потрібно літати.

Знай.uа писав, Трамп підрізав крильця Ердогану.