В американському штаті Каліфорнія, в результаті зіткнення двох туристичних човнів на річці Колорадо, постраждали 13 людей, ще двох шукають.

Про це повідомляє AP з посиланням на представника Пожежної охорони Сан Бернардіно Еріка Шервіна.

"Внаслідок зіткнення двох туристичних човнів на річці Колорадо, в районі каліфорнійської кордону з Арізоною, постраждали 13 людей, ще двох шукають" йдеться в повідомленні

Видання пише, що зіткнення сталося ще в суботу ввечері. Один човен затонув в результаті аварії.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За словами офіційного представника, один постраждалий отримав травми, небезпечні для життя, і був госпіталізований в лікарню в Лас-Вегасі.

Двох людей продовжують шукати, так як через темноту рятувальна операція була припинена. Інші пасажири отримали незначні травми.

Нагадаємо, що на території Жовтневого лісництва Вовчанського лісгоспу в Харківській області палає близько 10 га лісової підстилки. До гасіння пожежі залучили 140 осіб. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними відомства, займання сталося 1 вересня близько першої години дня біля селищ Гатище і Огурцово Вовчанського району.

"Сили і засоби загонів Державної служби з надзвичайних ситуацій зосереджені для захисту населених пунктів. До гасіння залучено 140 чоловік, 31 одиниць техніки та пожежний потяг", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в мережі з'явилося відео з місця трагедії в Дніпрі, де молода пара вирішила звести рахунки з життям, вистрибнувши з 8-го поверху. Закохані лежали на асфальті, як зламані ляльки, руки і ноги розкинуті в різні боки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у харківському метрополітені на станції "Держпром" невідомий чоловік напав на 38-річну жінку з ножем. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.