У Мексиці стався дуже дикий інцидент, який в черговий раз довів, що алкоголь може погубити людину за дуже короткий час.

За повідомленнями мексиканських ЗМІ, до одієї з поліцейських дільниць країни увірвався розлючений натовп і живцем спалив двох чоловіків, яких звинуватили у викраденні людей.

Однак, пізніше з'ясувалося, що до злочинів ці бідолахи були непричетні, вони просто обмовили себе, коли були в нетверезому стані.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поваленого екс-президента Віктора Януковича в Харкові, в лютому 2014 року, планували спалити живцем. Про це нещодавно розповів колишній начальник охорони Януковича Володимир Павленко, пишуть українські ЗМІ.

Так, дані показання він озвучив 8 червня 2018 року на засіданні Оболонського районного суду Києва у справі про держзраду Януковича. За його словами, екс-президент планував взяти участь у з'їзді депутатів "південного-сходу України" в Харкові.

Варто нагадати, що волонтери написали заяву до поліції за фактом спалення невідомими шкуродерами будки з цуценятами в Запоріжжі. Як сказано в сюжеті одного з телеканалів, безневинні тварини згоріли живцем.

Наголошується, що волонтери спорудили для цуценят будку подалі від людей, щоб вони нікому не заважали. Коли вони в черговий раз прийшли годувати собачок, то не могли повірити своїм очам.

"У мене був шок, істерика. Думала, що просто спалили будку, однак, коли я почала підходити ближче, то побачила, що там живцем спалені цуценята", - розповіла Ганна Бондаренко.

Наголошується, що небачена жорстокість догхантерів вразила все місто. З усіх собачат вижити вдалося двом. На даний момент волонтери активно намагаються знайти для них господарів, бо переймаються, що шкуродери можуть повернутися.

Нагадаємо, у Києві дерево поховало живцем молоду жінку.

Як повідомляв Знай.uа, найжорстокіші смертні кари на Русі.

Знай.uа писав, найвідоміші відьми середньовіччя.